• UCWDK Solar Technology Co. Ltd.
  • UCWDK Solar Technology Co. Ltd.
UCWDK Solar Technology Co. Ltd.

Zprávy

Tři hlavnínedorozumění o solárníchnabíjecích
Čas vydání: 2021-06-28 17:38:46  Hity: 13

V posledních letech, self-výlety a venkovní sporty byly hluboce milovány všemi, a síla elektronických výrobků, jako jsou mobilní telefony, byl vždy velkým problémem.Ačkoliv existují energetické banky, mohou být podporovány průběžným využíváním energetických bank mobilních telefonů.Tradiční energetická banka nemůže vyřešit problém s energií, takže solární nabíječky vznikly.Z tohoto důvodu více a více lidí používá solární nabíječky.

zmkm-800_800 (6).jpg

S cílem poskytnout nějakou základní pomoc a odkaz na ty, kteří plánují koupit solární nabíječky, tento článek může dát každému vědět více o solárních nabíječek.Podíváme se na to, než koupíme a použijeme solární nabíječky.Podívejte se na tři velké nedorozumění solárních nabíječek.

zmkm-800_800 (2).jpg


Špatné pochopení 1: Nízký přepočítací koeficient

Přepočítací koeficient trhu-orientované solární panely jsou stále relativně nízké, obecně pouze 14-16%, ale používáme dovážené solární panely SUNPOWER a LG solární panely, konverzní kurz je stejně vysoký jako 23%.Proto je klíčem k konverznímu kurzu solární panely.

01.jpg



Chybné pochopení 2: nabíjecí rychlost je pomalá

Čím větší oblast solárního panelu, tím více slunečního záření bude absorbovat a tím rychleji nabíjecí rychlost.Doporučuje se použít skládací solární nabíječku pro snadné nošení;Kromě toho, intenzita slunečního světla také ovlivní nabíjecí rychlost.

zmkm-800_800 (5).jpg



Špatné porozumění 3: Nelze uložit energii, není praktické

Některé výrobky nejsou dodávány s akumulátory energie.Jinými slovy, musí být nabita, když se vyhřívá na slunci.Bez silného slunečního světla může být výrobek považován za neplatný.Nicméně, váha a objem solárních nabíječek pro energetické ukládání baterií se také zvýší, takže mohou být nabity i když není slunce.

zmkm-800_800 (3).jpg


Doporučuje se kombinovat solární nabíječku s energetickou bankou.Před nabíjením mobilního telefonu můžete použít solární nabíječku k plnému nabití elektrické banky (mobilní energie).Tato metoda je vhodná zejména na dlouhou dobu-Termín umístěný na určitém místě.

princip

Sluneční nabíječka převádí světelnou energii ze sluneční energie do elektrické energie přes solární panel, a pak využívá MC čip k realizaci DC/Krok DC-dolů a elektrická energie převedená ze solární energie je převedena na stabilní přímý proud přes obvod nabíjet elektrický spotřebič, odpovídající nabíjecí produkt Nejlepší napětí nebude způsobit škody na nabíjecích výrobků.Jeho hlavním účelem je náhradní baterie při odchodu, cestování, lezení, atd., které mohou být použity k nabíjení mobilních telefonů, mp3, mp4, psp, gps, digitální kamery, přenosné audio-vizuální vybavení atd.

zmkm-800_800 (14).jpg



Typy solárních nabíječek

S vývojem technologie, existuje mnoho typů solárních nabíječek používaných v různých oblastech.Solární mobilní zdroje energie jsou rozděleny převážně do dvou kategorií:

1: S funkcí uložení energie.Solární nabíječka je nový typ zdroje energie, který přeměňuje sluneční energii na elektřinu a ukládá ji v baterii, která je vhodná pro přenos a může napájet přenosná zařízení, jako jsou mobilní telefony.

zmkm-800_800 (13).jpg



2: Zelené výrobky na ochranu životního prostředí: neexistuje žádná funkce úspor elektrické energie a energie je více než 6.5W a méně než 40W.Na zařízení pro příjem energie, které vytváří přímé nabíjení.

03.jpg


Závěr: Pro ty, kteří jsou často venku, solární nabíječka je dobrá volba, ale můžete'Spolehni se na to.Doporučuje se použít solární nabíječku a energetickou banku ve venkovním prostoru na dlouhou dobu.Přátelé v nouzi nekupují a nepoužívají slepě.Při nákupu si musíte vybrat podle aktuální situace (příkonu) požadovaného nabíjecího výrobku.Před použitím si pozorně přečtěte manuál


Předchozí: 4000 Solar Street Světla osvětl...

další: Účinnost heterobunkčních bun...

X
Welcome to our company, we specialize in producing solar outdoor products. thank you for your support! What can I help you?